This website uses cookies to store info on your device. Cookies help our website work normally and show us how we can improve your user experience.
By continuing to browse the site you are agreeing to our cookie policy and privacy policy.

Contact Us

Temperature Screening

ÇFARË OFROJMË NE

Zgjidhja Hikvision Temperature Screening, me lloje të shumta të produkteve dhe gamë të gjerë të aplikacioneve, është projektuar për zbulimin e temperatës në sipërfaqe në mënyrë që të arrijë zbulim të shpejtë dhe të sigurt paraprak në vende publike me efikasitet të lartë në një numër të skenarësh.

 

Një qasje që përfshin teknologji kompetente, në zëvendësim të fuqisë punëtore, që mund të jetë një zgjedhje shumë më e mirë dhe në shumë mënyra. 

Një qasje e tillë një është: E Sigurtë - E Shpejtë - E Zgjuar

 

E Sigurtë

Matje pa-prekje për të shmangur kontaktin fizik

 

E Shpejtë

Një sekond për person për zbulimin e temperaturës në sipërfaqe

 

 

E Zgjuar

Detektim me IA, redukton alarmet false në masë të madhe

 

AVANTAZHET E TEKNOLOGJISË TERMALE
 • Teknologjia IA siguron që kamera thermle të detekton vetëm njeriun për të zbuluar temperaturën e lëkurës duke reduktuar alarmet e rreme nga burime tjera të nxehtësisë.
 
 • Algoritëm kompensues siguron që temperatura të kompensohet me temperaturën e ambientit si dhe distancen e objektivit të matur për saktësi më të lartë.
 
 • Teknologjia Termale është aplikuar gjerësisht në skenarë për shfaqjen temperatures sepse ofron më shumë fleksibilitet dhe efikasitet në zbulimin parapraktë temperaturave të ngritura në sipërfaqe të lëkurës.
VËSHTRIM ZGJIDHJES
Zgjidhja 1: Temperature Screening me vendosje të shpejtë

 

Kamera Termografike

 

Bi-spektrale me vizualizim në kohë reale

 

Produktet e Rekomanduara:

Bullet thermographic / frëngji Camera

(DS-2TD2617B-6/PA), (DS-2TD1217B-6/PA)

 

 

Pajisjet Wireless              

 

Lidhje të lehtë, pa kabllo

 

Produktet e Rekomanduara:  

Kamera Termografike E Dorës

(DS-2TP21B-6AVF/W), (DS-2TP31B-3AUF)

 

 

Dyer Metal Detektuse  

 

Alarm me dritë dhe zë në kohë reale
 

Produktet e Rekomanduara:

Dyer Metal Detektuse

(ISD-SMG318LT-F)

 

Zgjidhja 1: Instalim i fiksuar

 

Për kontrollimin paraprak të temperaturës afatgjatë të turmave me efikasitet të lartë, kjo zgjidhje ofron një shtesë të qëndrueshme të brendshme për strategjinë tuaj afatgjatë.

 

 • Ekzaminimi i njëkohshëm për deri në 30 persona
 • Calibrator i Blackbody përmirëson saktësinë në ± 0.3℃
 • Menaxhimi i centralizuar i kontrollit të hyrjes me të
  dhënat e temperaturës.

 

Produktet e Rekomanduara:

 

Solution 2: Temperature Screening with Access Control

 

Touch-Free, Access is Easier but Safer

Long-term temperature screening with access control for building related projects

 

Recommended Products: 

MinMoe Wall-Mounting Touch-free Temperature Screening Terminal (DS-K1T671TM-3XF)

Zgjidhja 2: Temperature Screening me Access Control

 

Pa Prekje, Qasja është më e Lehtë, por dhe më e Sigurtë

Temperature screening afatgjate me access control për projekte nëpër godina

 

Produktet e Rekomanduara:  

MinMoe Terminal Temperature Screening Pa-Prekje për Mur (DS-K1T671TM-3XF)

Zgjidhja 2: Instalimi i përkohshëm

Kamerat me shtyla ose trekëmbësha

 

Kamerat gjithashtu mund të përdoren përkohësisht për të ndihmuar në lehtësimin e një situate, për shembull në hyrjet e ndërtesave, sallat e ashensorëve dhe kontrollet e sigurisë së aeroportit.

 

 • Vendosja pa tela pa kabllo (nga aplikacioni ose klienti iVMS-4200)
 • Përdoret për hapësira te brendëshme
 • Përdoret si pjesë e një ‘shtegu’ për të udhëhequr rrjedhën
 • Më efikase kur matja bëhet deri në 5 minuta pasi një person hyn në brënda

 

Produktet e Rekomanduara:

 

Pajisjet e dorës
 

 

Pajisjet e dorës mund të ofrojnë shqyrtim fleksibël që mund të vendoset shumë shpejt.

 

 • E shkëlqyeshme për kontrollimin paraprak në ambiente të mbyllura nga kontrollimi i vendndodhjes
 • Matja pa shqetësuar ndonjë person
 • Më efikase kur matja behet deri në 5 minuta pasi një person hyn në brenda

 

 

 

 

Produktet e Rekomanduara:

Kamera e Dores Termografike e Matjes
së Temperaturës: (DS-2TP21B-6AVF/W), (DS-2TP31B-3AUF)

 

Përditësim në portat metal detektuese

 

Teknologjia termike mund të shtohet në një portë ekzistuese-zbuluese të metaleve ’për të rritur aftësinë e kontrollimit duke përfshirë temperaturën.

 

 • Alarm me tingull dhe dritë në kohë reale
 • Zbulimi i temperaturës anormale
 • Afishim në kohë reale të statistikave dhe temperaturës së sipërfaqes së lëkurës
 • Ofron fleksibilitet me pajisjet ekzistuese
 • Shihni më shumë me këtë video.

 

 

Produktet e Rekomanduara:

Dyer Metal Detektuse (ISD-SMG318LT-F)

 

 

Zgjidhja 3: Temperatura Screening për Grup

 

Temperature Screening për Grup me Efikasitet të Lartë

Mundëson shfaqjen e temperaturve njëherësh në grup njerzish, rritje efikasiteti në masë të madhe

 
Produktet e Rekomanduara:  
Kamera Termografike Bullet (DS-2TD2636B-13/P)

Zgjidhja 3: Shqyrtimi i Temperaturës në Patrullë

 

Pajisjet handheld mund të ofrohen për rojet që patrullojnë një zonë - për një kontroll "në vend" kur takohen njerëz.

 

 • Çdo herë, kudo, me vetëm një klik
 • Mbështet shqyrtimin paraprak të temperaturës në vend pa shqetësuar njeri

 

Produktet e Rekomanduara:

Kamera e Dores Termografike e Matjes së Temperaturës: (DS-2TP21B-6AVF/W), (DS-2TP31B-3AUF)

 

Zgjidhja 4: Temperature Screening në Patrullë

 

Gjithmonë, Gjithkund, Vetëm me një Klik

Mundëson shfaqjen paraprake të temperatures në vend pa shqetësuar personin

 

Produktet e Rekomanduara:

Kamera Termografike E Dorës
(DS-2TP21B-6AVF/W), (DS-2TP31B-3AUF)

Zgjidhja 4: Vetë-kontrollimi me Shenja Dixhitale

 

Për të shpejtuar hyrjen në një ndërtesë, teknologjia termike mund të kombinohet me sinjalizimin dixhital për të krijuar një terminal ku njerëzit mund të "kontrollojnë" temperaturën e tyre.

 

 • Teknologji Deep Learning për saktësi më të madhe
 • Temperatura mund të shfaqet në monitor
 • Informacioni gjithashtu mund të publikohet në mënyra të ndryshme, në varësi të situatës
 • Përdoret më së miri kur udhëzimet aty pranë u tregojnë njerëzve se si të veprojnë, në varësi të rezultatit
 • Find out more about our Information Display solutions. 

 

Produktet e Rekomanduara:

Produktete Shenjave Dixhitale

Kutia e Shenjave Dixhitale: (DS-D60C-B)

Monitoret: (DS-D5022QE-B), (DS-D5032QE), (DS-D5043QE)

 

Zgjidhja 5: Temperatura Screening & Detektim Maske

 

Demonstrim intuitiv

Ndërfaqe e veqant DeepinMind NVR që shfaq vizualisht  temperaturën dhe mbartjen e maskës

 

Produktet e Rekomanduara:

Kamera Termografike Bullet (DS-2TD2617B-6/PA)

DeepinMind NVR (iDS-9632NXI-I8/X(B))

Solution 6: Temperature Screening in Milestone XProtect® VMS

 

Integrated Temperature Screening

Use Milestone XProtect VMS to view temperature measurements live and in playback. Receive alarms of elevated temperatures for further attention by operator.

 

Recommended Products:

DS-2TD2617B, DS-2TD1217B, DS-2TD2636B/ DS-2TD2637B

 

Click here for detailed solution

Download thermal plugin  

 

SHKARKO
APLIKIMET

Stacioni i Karbohidrateve

Hapsira Publike

*Kamerat termografike "temperature screening" të Hikvision janë të dizajnuara për zbulimin e temperaturave lëkurës në sipërfaqe në mënyrë që të arrihet

matja e shpejtë paraprake në vende publike. Temperaturat aktuale të trupit duhet të konfirmohen edhe më tej duke përdorur pajisje klinike matjes.

Në cdo rrethanë, është shumë e rekomanduar përdoimi i kamerave thermografike Hikvision në përputhje me ligjet dhe rregulloret lokale ne fuqi.

LINQE TË NGJASHËM