MinMoe Temperature Screening Terminals

ÇFARË OFROJMË NE

Terminalet e kontrollimit të temperaturës MinMoe pa prekje përdoren për t'u dhënë vizitorëve një mënyrë të thjeshtë për të hyrë në një ndërtesë pa pasur nevojë të prekin një terminal ose portë, duke përdorur njohjen e fytyrës. Natyra pa prekje e terminalit e bën aksesin më të lehtë dhe më të sigurt, të përshtatshëm për kontrollimin afatgjatë të temperaturës me kontrollin e hyrjes për çdo ndërtesë me një përshtypje të lartë të njerëzve. Mund të konfigurohet gjithashtu që të lejojë që njerëzit të "kontrollojnë" temperaturën e tyre.

 

Kjo siguron një mjet të dobishëm për kontrollin e hyrjes në zonat që shohin shumë pengesa, për shembull, bizneset e mëdha, shkollat, fabrikat dhe ndërtesat publike.

 

SHIKO VIDEON
KEY FEATURES
Temperature Screening with Access Control

 

Temperature screening with thermographic technology

 • Temperature measuring range: 30°C – 45°C; accuracy: 0.1 ° C, deviation: ± 0.5 °C
 • Authentication distance: 0.3m – 2.0m
 • Displays temperature results and abnormal temperature prompt alarm
 • Mask not-wearing alert
 • Support temperature screening of people who wear mask
DEMOSTRIM PRODUKTESH
 • MinMoe Temperature Screening Terminals
   • Terminali i kontrollit të temperaturës MinMoe     7 '': DS-K1T671TM-3XF
   • Terminali i kontrollit të temperaturës MinMoe    10 '': DS-K5604A-3XF/V
APLIKIMET
LINQE TË NGJASHËM

This website uses cookies to store info on your device. Cookies help our website work normally and show us how we can improve your user experience.
By continuing to browse the site you are agreeing to our cookie policy and privacy policy.

Contact Us