ÇFARË OFROJMË NE

Në rrethanat aktuale, organizatat duhet të kontrollojnë numrin e njerëzve që hyjnë në hapësirën e tyre, ndonjëherë sipas rregullave lokale. Për shembull, një supermarket mund të lejojë vetëm 100 persona brenda, ose një park jo më shumë se 500.

 

Përdorimi i teknologjisë mund të sigurojë një zgjidhje monitorimi për të menaxhuar këtë, duke dhënë alarmi kur më shumë njerëz janë të pranishëm, për shembull. Kamerat e numërimit janë të disponueshme për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm për të lehtësuar këtë monitorim.

 

Informacioni nga këto mund të shfaqet edhe në ekranet e Signage Digital, për skenarët ku transparenca dhe ndërgjegjësimi publik janë thelbësore.  

 

PËRMBLEDHJE E ZGJIDHJES

Zgjidhja 1: Një hyrje e vetme

 

 • Për bizneset më të vogla
 • Kamera numëruese e njerëzve, tavan-montueshme
 • Dalje alarmi
 • Kamera web GUI

 

Produktet e Rekomanduara:

Kamera e rrjetit që numërojnë njerëzit me dy lente (DS-2CD6825G0/C-I(V)(S))

 

Zgjidhja 2: Hyrja / dalja e shumëfishtë

 

 • Për të mbuluar ndërtesa më të mëdha, për shembull një qendër tregtare
 • Kamerat e numërimit të njerëzve tavan-montueshme
 • I-seria NVR
 • HikCentral Professional VMS
 • Dalje alarmi
   

Produktet e Rekomanduara:  

 

Zgjidhja 3: Kutia e Shenjave Dixhitale

 

 • Kamerat e numërimit të njerëzve tavan-montueshme
 • Monitor LCD
 • Kuti Shenje Dixhitale

 

Produktet e Rekomanduara:

 

APLIKIMET

LINQE TË NGJASHËM

This website uses cookies to store info on your device. Cookies help our website work normally and show us how we can improve your user experience.
By continuing to browse the site you are agreeing to our cookie policy and privacy policy.

Contact Us
back to top
Top