This website uses cookies to store info on your device. Cookies help our website work normally and show us how we can improve your user experience.
By continuing to browse the site you are agreeing to our cookie policy and privacy policy.

Contact Us
ÇFARË OFROJMË NE

Ndërsa bizneset shikojnë drejt së ardhmes pas bllokimit, ata duhet të gjejnë një mënyrë për të menaxhuar rrezikun e përhapjes së mëtejshme virale. Kjo prek qytete të tëra, dhe të gjitha aktivitetet normale në të - nga marrja e kafesë në rrugën për në punë dhe hipja në transportin publik, deri tek blerja dhe ngrënia jashtë. Por ka disa teknologji të cilave mund t'i drejtohen - risia mund të ndihmojë në lehtësimin e "normales së re".

 

Hikvision ofron një numër zgjidhjesh për të ndihmuar në këtë drejtim: Shqyrtimi i temperaturës, zbulimi i maskave, dendësia e vizitorëve dhe terminalet e njohjes së fytyrës.

 

 

E Sigurtë

 

 

E Shpejtë

 

E Zgjuar