ÇFARË OFROJMË NE

Teknologjia e zbulimit të maskave mund të gjendet në një larmi zgjidhjesh. Ai përdor një algoritëm AI për të analizuar të dhënat e formës së fytyrës për të zbuluar nëse një person ka një maskë në fytyrë. Bazuar në rezultatin e zbulimit, veprimet mund të përcaktohen, për shembull, një zë i shpejtë ose një lidhje me një sistem aksesi për të mohuar hyrjen.

 

Kjo do të thotë se është më e shpejtë, më e lehtë dhe më e sigurt për të monitoruar njerëzit që kalojnë nëpër një hapësirë për të parë se kanë maska për fytyrën. Fleksibiliteti dhe vendosja e thjeshtë e zgjidhjes do të thotë se është e dobishme në skenarë të ndryshëm ku kalojnë shumë njerëz, si shpërndarës transporti, zyra, depo dhe dyqane të mëdha.

 

Në një skenar ku maskat në fytyrë janë të detyrueshme, apo edhe rekomandohen, kjo siguron një mënyrë të thjeshtë për të monitoruar situatën, apo edhe për t'i kujtuar njerëzit rregullat.

PËRMBLEDHJE E ZGJIDHJES
Zgjidhja 1: Zbulimi i maskës me Kamera

Zbulimi i Maskës me Kamera AcuSense

 

Përdorimi i kamerave AcuSense me AI për të zbuluar me saktësi maskat.

 

 • Zbulimi i maskës së AI
 • Rezolucion deri në 8MP
 • Alarm me drite dhe audio
 • Spiker te integruar

 

Produktet e Rekomanduara:  

 

 

Zbulimi i Maskës me Kamera  
Termike
 

Detektimi i maskës mund të jetë një veçori e dobishme shtese për të plotësuar kontrollimin e temperaturës me një kamera termale.

 

 • Zbulimi i maskës
 • Zbulimi i AI për Shqyrtimin e Shpejtë të Temperaturës
 • Paralajmërim audio për temperaturë jonormale  

 

Produktet e Rekomanduara:  

 

Zgjidhja 2: Zbulimi i Maskave me DeepinMind NVR

 

Zbulimi behet nga NVR me AI, kështu që çdo camera mund të përdoret - i shkëlqyeshëm për azhurnimin e sistemeve ekzistuese.

 

 • ‘No Mask’ alarm on Local & HikCentral
 • GUI vizualizuar
 • Njoftim audio në kohë reale (HDMI / audio out)
 • Kërkim i efektshëm nga ‘maskë e pranishme’

 

Produktet e Rekomanduara:  

Serinë DeepinMind NVR: (iDS-9616NXI-I8/X(B)), (iDS-9632NXI-I8/X(B)), (iDS-7716NXI-I4/X(B)), (iDS-7732NXI-I4/X(B))

 

Zgjidhja 3: Zbulimi i Maskave me serinë I NVR

 

NVR i Serive I siguron raporte statistikore për zbulimin e drejtpërdrejtë përmes një sistemi të shkëlqyeshëm qendror të menaxhimit - i shkëlqyeshëm për ata që kanë shumë site për të menaxhuar.

 

 • ‘No Mask' Statistikat e drejtpërdrejta
 •  GUI vizualizuar
 • Njoftim audio në kohë reale (HDMI / audio out)
 • Kërkim i efektshëm nga ‘maskë e pranishme’

 

Produktet e Rekomanduara:  

Pro Series NVR: (DS-7708NI-I4),  (DS-7716NI-I4), (DS-7716NI-I4/16P), (DS-7732NI-I4/16P)

 

Zgjidhja 4: Zbulimi i Maskave me HikCentral

 

HikCentral është një mjet i fuqishëm centralizimi për të kombinuar përfitimet nga kamerat DeepinView, AcuSense dhe Thermal në një vend. Flexibël, i besueshëm dhe i fuqishëm, duke siguruar një monitorim të qetë për menaxhimin efikas të situatës, duke përfshirë zbulimin e maskave.

 

 • "No Mask" Statistikat e drejtpërdrejta
 • Njoftim alarmi "Jo maskë"
 • Paneli "Jo maskë"

 

SHIKO VIDEON
APLIKIMET
LINQE TË NGJASHËM

This website uses cookies to store info on your device. Cookies help our website work normally and show us how we can improve your user experience.
By continuing to browse the site you are agreeing to our cookie policy and privacy policy.

Contact Us