ÇFARË OFROJMË NE

Distancimi shoqëror është një fjalë aktuale gumëzhitje. Sidoqoftë, monitorimi i tij mund të jetë i ndërlikuar. Kjo zgjidhje përdor njerëz duke numëruar dhe teknologji modelimi 3D për të matur me saktësi distancën midis njerëzve. Matja e distancës mund të rregullohet, sipas skenarit, ose ndryshimi i rregulloreve qeveritare, për shembull.

 

Njoftimi mund të lidhet me lloje të ndryshme alarmi, të tilla si një sirenë ose një altoparlant, duke bërë të mundur përshtatjen e mesazhit në skenar. Për shembull, një mesazh audio që thotë "Ju lutemi mos harroni të mbani më shumë se 1.5m distance" mund të përdoret. Përndryshe, në rrethana më ekstreme mund të tingëllojë një sirenë, duke paralajmëruar një roje sigurie për të ndërhyrë.

 

Kjo e bën atë të përshtatshme për skenare te brendshme në shkallë të vogël, si dyqanet, zyrat dhe mensat.

 

PËRMBLEDHJE E ZGJIDHJES

Zgjidhja 1: Monitorimi i Sigurisë në Distancë Sociale

 

Teknologji për të ndihmuar monitorimin që njerëzit të mbajnë larg në një hapësirë.

 

  • Dizajn me lente të dyfishtë me modelim 3D
  • Mbajtese e rregullueshme e murit, e përshtatshme për skenarë të ndryshëm
  • Saktësia e vlerës së distancës sociale mund të përshtatet në politikën e qeverive të ndryshme
  • Matja në distancë dhe kohëzgjatjes punojnë së bashku për të përmirësuar saktësinë

 

Produktet e Rekomanduara:  

Kamera e rrjetit që numërojnë njerëzit me dy lente (DS-2CD6825G0/C-I(V)(S))

 

Zgjidhja 2: Detektimi I grupimit të njerëzve

 

Mbani një shikim për grupet që mblidhen në hapësirën tuaj.

 

  • Teknologji deep learning
  • Zbulimi i personave në kohë reale
  • Alarmi i jashtëm dhe dalja audio, për të njoftuar njerëzit të mbajnë distancën sociale të sigurisë
  • Azhurnimi në sistemin back-end është i mundur për sistemin ekzistues CCTV
  • Qasje deri në rezolutë 12MP
  • Mbështet deri në 4 kanale

 

Produktet e Rekomanduara:  

DeepinMind Seria: (iDS-9616NXI-I8/X(B)), (iDS-9632NXI-I8/X(B)), (iDS-7716NXI-I4/X(B)), (iDS-7732NXI-I4/X(B))

 

SHKARKO

VIDEOT DEMO

Zbulimi i distancës

Alarm audio për zbulimin e mbledhjes

së zonës së pirjes së duhanit

Demo e Distancimit Social