iVMS-4200

WAT BIEDEN WIJ

De softwaretools uit de iVMS-4200-serie zijn ontworpen om Hikvision-apparaten op een uniforme en intuïtieve manier te configureren en beheren, inclusief DVR's, NVR's, IP-camera's, IPD, DVS, alarm- en toegangscontrole-apparaten en opslagapparaten, en bieden functionaliteiten zoals liveweergave, afspelen , configuratie van apparaatparameters en meer.

iVMS-4200

OVERZICHT

Kenmerken

iVMS-4200

De gratis iVMS-4200-software is compatibel met de meeste hardware van Hikvision. Het biedt gebruikers livevideo van de camerafeed, toegangsbeheer, video-intercom, alarmen en gegevensopslag.

iVMS-4200

• Talloze modules – Videofeed, toegangsbeheer, aanwezigheid, intercom, alarm, e-map, enz.
  • Gebruiksvriendelijke ervaring en dito visueel ontwerp – Lichtgewicht platte gebruikersinterface, en ontwerp op componentbasis.
  • Meerdere talen – 33 talen, waaronder Engels, vereenvoudigd Chinees, Arabisch, enz.

iVMS-4200 AC

OVERZICHT

Kenmerken

iVMS-4200 AC

De clientsoftware iVMS-4200 AC is ontworpen voor al uw behoeften op het gebied van toegangsbeheer. De eerste versie biedt krachtige functies voor toegangsbeheer, waaronder tijds- en aanwezigheidsregistratie, video-intercomdiensten, export van aanwezigheidsrapporten, statusbewaking, realtime alarmen, gebeurtenissen ophalen, enz.

iVMS-4200 AC

• Flexibele configuratie voor aanwezigheid, en verschillende typen aanwezigheidsrapporten.
  • Meerdere talen – 33 talen, waaronder Engels, vereenvoudigd Chinees, Arabisch, enz.

iVMS-4200 Mac

OVERZICHT

Kenmerken

mediaIamge

De versie iVMS-4200 Mac is ontworpen voor Mac-systemen. Ze omvat realtime liveweergave, afspelen, e-maps, en alarmverwerkingsmodules. Ze is compatibel met Hikvision-apparaten en voldoet aan kritieke vereisten voor kleine projecten, zoals kleine supermarkten, appartementencomplexen, en nog veel meer.

Let op: de Mac-versie van iVMS-4200 ondersteunt geen toegangsbeheer, video-intercom en andere niet-CCTV-producten.

mediaIamge

• Ondersteunt MacOS 10.12 en hoger.

SOFTWARE DOWNLOADEN

Hikvision.com uses strictly necessary cookies and related technologies to enable the website to function. With your consent, we would also like to use cookies to observe and analyse traffic levels and other metrics and tailor our website’s content. For more information on cookie practices please refer to our cookie policy.

Contact
back to top