iVMS-4200

WAT BIEDEN WIJ?

De softwaretools uit de iVMS-4200-serie zijn ontworpen om Hikvision-apparaten op een uniforme en intuïtieve manier te configureren en beheren, inclusief DVR's, NVR's, IP-camera's, IPD, DVS, alarm- en toegangscontrole-apparaten en opslagapparaten, en bieden functionaliteiten zoals liveweergave, afspelen , configuratie van apparaatparameters en meer.

iVMS-4200
OVERZICHT
Kenmerken
iVMS-4200

De gratis iVMS-4200-software is compatibel met de meeste hardware van Hikvision. Het biedt gebruikers livevideo van de camerafeed, toegangsbeheer, video-intercom, alarmen en gegevensopslag.

• Talloze modules – Videofeed, toegangsbeheer, aanwezigheid, intercom, alarm, e-map, enz.
  • Gebruiksvriendelijke ervaring en dito visueel ontwerp – Lichtgewicht platte gebruikersinterface, en ontwerp op componentbasis.
  • Meerdere talen – 33 talen, waaronder Engels, vereenvoudigd Chinees, Arabisch, enz.
iVMS-4200 AC
OVERZICHT
Kenmerken
iVMS-4200 AC

De clientsoftware iVMS-4200 AC is ontworpen voor al uw behoeften op het gebied van toegangsbeheer. De eerste versie biedt krachtige functies voor toegangsbeheer, waaronder tijds- en aanwezigheidsregistratie, video-intercomdiensten, export van aanwezigheidsrapporten, statusbewaking, realtime alarmen, gebeurtenissen ophalen, enz.

• Flexibele configuratie voor aanwezigheid, en verschillende typen aanwezigheidsrapporten.
  • Meerdere talen – 33 talen, waaronder Engels, vereenvoudigd Chinees, Arabisch, enz.
iVMS-4200 Mac
OVERZICHT
Kenmerken

De versie iVMS-4200 Mac is ontworpen voor Mac-systemen. Ze omvat realtime liveweergave, afspelen, e-maps, en alarmverwerkingsmodules. Ze is compatibel met Hikvision-apparaten en voldoet aan kritieke vereisten voor kleine projecten, zoals kleine supermarkten, appartementencomplexen, en nog veel meer.

Let op: de Mac-versie van iVMS-4200 ondersteunt geen toegangsbeheer, video-intercom en andere niet-CCTV-producten.

• Ondersteunt MacOS 10.12 en hoger.
SOFTWARE DOWNLOADEN

This website uses cookies to store info on your device. Cookies help our website work normally and show us how we can improve your user experience.
By continuing to browse the site you are agreeing to our cookie policy and privacy policy.

Contact